< Forsiden

Cookie- og privatlivspolitik

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger.

 

Ved besøg på Fårup Academys hjemmeside, tilhørende tjenester nyhedsbreve fra hhv. Fårup Sommerland og Meng & Company a/s, accepterer du denne Cookie- og privatlivspolitik.

 

Oversigt:

• Generelt

• Cookies

• Hvad er cookies?

• Hvad bruger vi cookies til?

• Hvor længe opbevarer vi cookies?

• Hvordan undgår du cookies?

• Tredjepartscookies

• Personoplysninger

• Hvad er personoplysninger?

• Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

• Hvad bruger vi personoplysninger til?

• Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

• Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger?

• Kontakt

1.Generelt

Når du klikker dig ind på Fårup Academys hjemmeside, indsamler vi oplysninger om dig. Dette gør vi for at tilbyde vores brugere en overskuelig og brugervenlig hjemmeside. For at sikre os, at indholdet på siden er relevant og til at finde rundt i, anvender vi cookies. Cookies giver os brugbare og vigtige informationer om, hvordan vores side bliver brugt, hvilke sider der bliver set mest, hvor længe vores brugere bliver på siderne osv.

 

Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende indsamlede oplysninger.

 

Indsamlingen af oplysninger på faarupacademy.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Såfremt der via hjemmesiden foretages behandling af personoplysninger, som ikke er offentligt tilgængelige, vil behandlingen ske i overensstemmelse med Persondataloven.

 

Vi indsamler oplysninger om dig på to måder:

• Ved brug af cookies

• Ved at du selv afgiver oplysninger.

2.Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies i henhold til ovenstående formål.

 

2.1 Hvad er cookies?

Første gang du besøger hjemmesiden, modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores hjemmeside. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer.

 

2.2 Hvad bruger vi cookies til?

For at fastlægge, hvem der besøger vores website, kan cookies bruges til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

 

2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varierende antal måneder regnet fra sidste gang, du var inde på faarupacademy.dk. Hver gang du genbesøger hjemmesiden, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan nedenfor læse om, hvordan du kan slette cookies.

 

2.4 Hvordan undgår du cookies? 
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie.

 

Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser/smartphone.

Vi gør opmærksom på, at vejledningen er opstillet for langt de fleste browsere samt smartphones, men enkelte er ikke nævnt.

 

Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

 

2.5 Tredjeparts-cookies
Vores hjemmeside indeholder ikke tredjeparts-cookies, som er cookies, der bliver brugt af reklame- og markedsføringsvirksomheder til at sende dig målrettede reklamer ud fra din færden på nettet.

 

3.Personoplysninger

3.1 Hvad er personoplysninger?

Vi beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber tjenester via vores hjemmeside eller tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

 

3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Når du køber tjenester via faarupacademy.dk, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Derefter kan oplysningerne arkiveres. Et år efter arkivering slettes alle persondata hos os.

 

Tilmelder du dig nyhedsbreve og konkurrencer m.v., eller har du i øvrigt givet samtykke til, at vi bruger dine oplysninger til markedsføringsmæssige formål, gemmes dine oplysninger højst et år efter tjenesten er afmeldt.

 

3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

3.4 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?
Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

 

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

3.5 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger?

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage over behandling af personoplysninger i henhold til persondataloven indgives til Datatilsynet.

4.Kontakt
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Fårup Academy, så send en mail til: jhj@faarup.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Med venlig hilsen

Fårup Academy

Mail: jhj@meng.dk

 

Senest opdateret den 25. maj 2018

 

Fårup Academy

 

Meng & Company a/s  |  Vestre Stationsvej 7  |  2960 Rungsted Kyst  |  +45 702 12345  |  meng.dk

 

Fårup Sommerland  |  Pirupvejen 147  |  9492 Blokhus  | +45 98 88 16 00  |  faarupsommerland.dk